Steve Bell talar på Heart for Muslims i Örebro

På konferensen i Örebro har vi en spännande talare att presentera, Steve Bell. Han är direktor för Interserve i England/Wales. Steve har arbetat bland och med muslimer i 40 år, både i Europa och i Mellanöstern, och är med och tränar många som förbereder sig för arbete i muslimvärlden. Steve är också författare till ett flertal böcker kring islam och mötet med muslimer, bl a Friendship First, och tjänar som rådgivare åt ledamöter i det brittiska parlamentet.

Under konferensen kommer vi också att lansera kursmaterialet Vänner emellan, som är en översättning av Steve Bells bok Friendship first, tillsammans med ett kurspaket med föreläsningar på video och en kursledarhandbok. Se www.vänneremellan.nu för mer information.

Nu ligger all information och anmälan ute på hemsidan, och därmed kan vi på allvar hälsa er välkomna till konferensen Heart for Muslims i Filadelfia i Örebro, lördagen den 11 mars.